Por fin
Als je harder heuvelop rijdt dan daalt met tegenwind, vervliegt je hoop op ´n lekkere fietsdag. Je vervloekt de wind en binnen de kortste keren voel je je net zo dood als het dorre, bruine gras om
je heen. Gelukkig laat de zon je niet in de steek en mag je je verheugen op wederom een bloedhete dag. Want hoe je het ook probeert te plannen, vroeg of laat maakt de schaduw plaats voor de alles
verzengende hitte. Leuk hoor, ´n fietsvakantie.
Je herinnert jezelf eraan dat je om je heen moet blijven kijken en niet alleen naar de meter asfalt voor je staart. Tot mijn verbazing kom je dan ook op het heetst van de dag fietsers tegen,
wielrenners die zonder uitzondering allemaal even groeten en af en toe een vakantiefietser. Zo gauw je bent aangekomen op ´n camping is het leed geleden en na ´n douche ben je weer zo fris als een
hoentje. Met een boek en koud biertje in het vooruitzicht is het vakantiegevoel vervolgens onverminderd terug. Toch, met geregeld zulke momenten in de laatste fietsweek en voldoende kilometers in
de benen begin je langzaamaan uit te zien naar het eindpunt.
Dankzij en ondanks mijn fietsgids ben ik daar ondertussen aangekomen. Girona is na een maand en 2319 km. bereikt en het is hier zo heerlijk dwalen door de straatjes, dat ik Barcelona links heb laten liggen. En ach, uiteindelijk is Girona het startpunt van de fietsroute naar Cádiz.
You Rule! Weer een mooi fietsreisverhaal erbij! Supercool. Goede reis terug en tot gauw!
Ha! Begrijp ik nu goed dat je nog even doorfietst naar het zuiden?
Respekt....
Hoop je toch echter ook binnenkort terug te zien in Amsterdam, zou wel gezellig zijn hoor!
Geniet van je reis,
Xm
Gefeliciteerd met je prestatie en wat een geweldige herinnering moet je weer hebben opgebouwd! 2319 km en iedere km is anders.
Blijf je nog even nagenieten daar? Je hebt het verdiend!
Je hebt jezelf weer overtroffen met die km-stand! Fantastisch, weer zo'n tocht te volbrengen.
Voorspoedige terugreis en geniet lekker na in Amsterdam, met de foto's.